sobota 16. března 2013

Týden 10.(středa 13.- sobota 16.3.)

Tak jsem se do toho vložila. McDonalds jsem hodila za hlavu, poněvadž jsem si řekla, že dělat něco co mě nebude bavit můžu úspěšně po zbytek života:). Krom toho Zet pořád tvrdí, že nemusím nutně přinášet domů výplatu, což je dost osvobozující, ale člověku to stejně nedá. A uvidíme co bude říkat, až se mu začne prášit od karty.
Takže jsem si vytyčila několik cílů nebo spíš cest, čísly dvě, kterými se vydám. První je volunteerství, tzv.dobrovolnická činnost. Zažádala jsem si o tuhle pozici v Auckland ZOO, takže je klidně možné, že budu příští měsíc uklízet bobky po klokanech. Hurej! Dneska jsem se byla na potenciálním pracovišti podívat a osobně předat vyplněný application form. 

Další cestou, tak trochu vysněnou, je práce na pozici baristy v nějakém caféčku. Začínám mít chuť pro to udělat maximum a vrátit se domů s pocitem dobře odvedené práce. Zkrátka se mi vrací "vize". Kombinace mojí zaprášené znalosti anglického jazyka, zdejší šílené kiwi výslovnosti a mojí zakřiknutosti/stydlivosti, pokud se necítím silná v kramflecích, se zdá být příslibem zajímavých zážitků. 

Btw. u Milford Sound jsme vážně asi viděli místní stádo slepic. Protože kiwi dneska v Auckland ZOO nakonec splnilo moje očekávání.

Zet ve firemním triku


100% kiwi, 0%koniny


Žádné komentáře:

Okomentovat